Zvanično - Nema kandidata, Zvezda odlaže izbore!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Nema kandidata, Zvezda odlaže izbore!

Predstavnici Izborne komisije FK Crvena zvezda konstatovali su u petak da nije podneta nijedna kandidatura zbog čega će predsednički izbori biti odloženi.

Predsedničku ulogu u fudbalskom klubu Crvena zvezda nastaviće da obavlja Svetozar Mijailović pošto od izbora novog predsednika za sada nema ništa.

Izborna komsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << održala je u petak sednicu u prostorijama FK Crvena zvezda nakon čega je konstatovano da nije podneta nijedna kandidatura.

"Izborna komisija je konstatovala da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika FK Crvena zvezda, te da je izborna procedura završena" stoji u saopštenju na sajtu viceprvaka Srbije.

Da će doći do odlaganja izbora videlo se nekoliko dana pre no što je istekao poslednji rok za podnošenje kandidatura, pa sada ostaje da se objavi novi termin za izbor predsednika.

Podsećamo da su navijači inicirali promene u Crvenoj zvezdi nakon nešto lošijeg otvaranja sezone i dva vezana remija sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Radničkim iz Niša.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.