Znate li po čemu je Zvezda druga u Evropi?

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li po čemu je Zvezda druga u Evropi?

Crveno-beli se nalaze na deobi drugog mesta po broju primljenih golova. Juventus je primio isto koliko i Zvezda, a jedino je Bajern primio manje

Nije sve tako crno u jesenjem učinku Crvene zvezde, a nije donelo naplatu zbog drugih propusta. Ipak, prilikom analize svakako da je jedan od temelja za drugi krug jaka odbrana aktuelnog šampiona, koja po učinku na čelu sa Predragom Rajkovićem deli drugo mesto u Evropi.

Crveno-beli su matirani samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << puta na 13 utakmica u prvenstvu (1170 minuta) isto kao i Juventus (4 gola na 12 utakmica). Na liderskoj poziciji nalazi se Bajern Minhen koji je do sada na 12 mečeva primio samo tri gola, pa se tako Predrag Rajković nalazi u probranom društvu, sa Đanluiđi Bufonom i Manuelom Nojerom.

Foto: crvenazvezdafk

- Od starta sezone verovato sam u sopstvene mogućnosti, a radio sam mnogo da bi stekao sigurnost. Svaki meč bez primljenog pogotka je plus za čitavu ekipu i samo mi je krivo što na kontu nemamo još neki bod više. Kiksnuli smo na nekoliko mečeva i ima vremena za ispravku, dok nama pozadi ovakvi podaci samo treba da uliju dodatni elan – kaže Rajković za dnevni list “Sport”.

Interesantno je da se iza Crvene zvezde nalaze brojni velikani evropskog fudbala poput Barselone, Sautemptona, Seltika, Zenita, PSV-a, PSŽ-a…

(Telegraf.rs/SPort)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.