Železničar želi da vrati Ivana Gajića

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar želi da vrati Ivana Gajića

Na prozivci Rukometnog kluba iz Niša, koji počinje pripreme u ponedeljak, 4. avgusta, biće mnogo novih imena, a kao potencijalno pojačanje se pominje iskusni golman Ivan Gajić.

Ekipa Železničara prvog ponedeljka u avgustu počeće pripreme za novu sezonu koju će startovati utakmicom prvog kola EHF kupa protiv belgijskog Boholta.

Prozivku će izvršiti treneri Miroslav Đorđević i Nebojša Bokić, a prema rečima Đorđevića, na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << priprema biće mnogo novih imena.

- Došli su levo krilo Milan Pavlov i srednji bek Nikola Lazić iz Crvene zvezde, levi bek Nikola Damnjanović iz Vojvodine, vratio se desni bek Miša Dolić, zatim došli su desna krila Dušan Petković, Stefan Stepanović iz Prokuplja i pivot Ivan Mitrović iz Prokuplja - kaže Đorđević.

Železničar je blizu dogovora sa svojim bivšim golmanom Predragom Pavlovićem, a želja Uprave kluba je da vrati tridesetpetogodišnjeg Ivana Gajića koji je nastupao za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu prošle godine u Španiji.

- Najviše bismo voleli da dovedemo Gajića jer je iskusan igrač. Značilo bi nam njegovo iskustvo i za golmana, a kasnije i trenera. To je zaslužio i stažom i igračkom karijerom. Ali to još ne znamo zbog sertifikata - ističe Đorđević.

Što se tiče igrača koji su ostali, tu su levo krilo Aleksandar Pavlović, a na levom beku Andrija Mađar, srednji bek Marko Pernar, desno krilo Nikola Stojanović, desni bek Mihajlo Mitić, pivot Davor Basarić i golman Mitar Stojanović.

- Najverovatnije će na prozivci biti braća Dostanić iz Proletera iz Zrenjanina, pa ćemo videti da li ćemo ih angažovati - kaže Miroslav Đorđević.

Prema rečima Đorđevića, ostalo je još da se pregovara sa desnim bekom Gvozdenom Denićem i golmanom Dejanom Zlatanovićem.

- Imaćemo korektan sastav, siguran sam, ne slabiji nego prošle godine. Tome težimo sve vreme. Trudimo se da napravimo dobru selekciju. Imaćemo respektabilan tim - kaže Slobodan Cobi Milosavljević, direktor Železničara.

Prva utakmica u novoj sezoni Železničaru će biti evropsko iskušenje na startu takmičenja u EHF kupu kada gostuje Boholtu u Belgiji.

- Imamo tridesetak radnih dana do prve utakmice u Belgiji i samo o tome mislimo i za to se spremamo. Radićemo u Nišu, koristićemo kapacitete stadiona, hale i bazena u Čairu. Pripreme će voditi i Draško Marković i Goran Jović - dodaje Milosavljević.

Pripreme će početi u ponedeljak, 4. avgusta od 18h u hali Čair u Nišu, a pre prvog treninga u novoj sezoni igračima će se obratiti direktor kluba Slobodan Milosavljević.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Mašinac “hvata zalet” za Superligu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2014

Fudbalerke Mašinca iz Niša odigrale su dve kontrolne utakmice u Makedoniji nakon čega se vraćaju u Niš gde će odraditi završne pripreme za novu sezonu koja počinje 9. avgusta utakmicom sa Crvenom zvezdom...Ekipa Ženskog fudbalskog kluba sa Delijskog Visa odigrala je dve kontrolne utakmice sa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.