Zbog Zvezde mu razbili lobanju!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2012, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Zvezde mu razbili lobanju!

Šestorica napadača šipkom isprebijala V. M. (17), koji se vraćao s utakmice Crvena zvezda - Omonija u Beogradu

KRAGUJEVAC - Brutalno!

Nemanja S. (20), Goran S. (18), Lazar Z. (19) i Nikola B. (18) uhapšeni su, a protiv dvojice njihovih maloletnih kompanjona podnete su krivične prijave zbog sumnje da su brutalno pretukli V. M. (17) iz Rekovca, samo zato što navija za Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zvezdu! Napadači su mu šipkom polomili lobanju i nagnječili mozak, a lekari su ocenili  da je tinejdžer van životne opasnosti!

- V. M. se u noći između četvrtka i petka vraćao iz  Beograda, s fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Omonije. Stigao je autobusom u Kragujevac oko dva sata iza ponoći i dok je čekao prevoz do Rekovca, kod autobuske stanice presrela su ga ova šestorica, koji su, navodno, navijači kragujevačkog Radničkog. Momku su u rancu našli šal Zvezde i zatim ga unakazili od batina - otkriva Kuriru izvor iz kragujevačke policije.

(B. V.)

Drugi napad

Ovo je drugo brutalno premlaćivanje u Kragujevcu za samo sedam dana. Podsetimo, u četvrtak je, nakon što se nije ni probudio iz petodnevne kome, u bolnici preminuo Saša Lekić (30), kome je prošle subote teške povrede glave rukama i nogama naneo Mirko B. (26).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.