Za njega je Zvezda mnogo više od kluba

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njega je Zvezda ''mnogo više od kluba''

Zato on u crveno-belom dresu i pruža svoje najbolje partije u karijeri.

Povratak iz Milana u Crvenu zvezdu pokazao se kao pun pogodak i za srpskog šampiona i za samog Čarlsa Dženkinsa, koji je ove sezone dao ogroman doprinos fenomenalnim rezultatima Radonjićevog tima i u Evroligi i u regionu.

Zvezda je već osvojila duplu krunu, uz obezbeđen još jedan plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligu, a do kraja sezone bi sve moglo da bude začinjeno i novom titulom u šampionatu Srbije.

U iščekivanju starta tog takmičenja, popularni ''Đenka'' je u izjavi za ''Blic'' otkrio koliko mu Zvezda znači posle trofejnih sezona sa crveno-belima.

''Ovo je moj dom. Zvezda je mnogo više od kluba, za mene je kao porodica, pogotovo sada više nego ikada. Tim i treneri su mnogo više od toga.

Svi imaju neku ulogu, zato se osećam kao da pripadam ovde i zato ovde igram najbolje u karijeri.

Deo sam velikih uspeha, navijači pokazuju mnogo emocija i želim uvek da im pokažem koliko mi je stalo načinom na koji se borim'',
naglasio je Dženkins.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.