ZVEZDIN BISER U LAZAREVCU NA KALJENJU: Nisu ga dali Italijanima, a nema mesta u prvom timu

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN BISER U LAZAREVCU NA KALJENJU: Nisu ga dali Italijanima, a nema mesta u prvom timu

Crvena zvezda je pokušala da u završnici prelaznog roka pronađe adekvatan angažman za Gorana Gogića kako bi oslobodila mesto za omladinskog reprezentativca Marka Grujića kojem se predviđa blistava karijera, a za kojeg se već interesuju pojedini italijanski klubovi.
FOTO: STARSPORT

Kako se u tome nije uspelo mladi Grujić će kao i Milan Jokić, nekadašnji omladinac Partizana, otići >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na pozajmicu u Kolubaru iz Lazarevca kako bi sticao iskustvo makar na prvoligaškim terenima.
- Imamo Kovačevića i Gogića na mestu zadnjeg veznog, a Grujiću su u ovom času najpotrebnije utakmice. U Kolubari će imati i dobar rad i dovoljan broj utakmica, a radiće i sa nama. Očekujem da ih na zimu vratimo i priključimo prvom timu – objasnio je Lalatović u izjavi za Novosti.
Mladi stručnjak je dodao i da je zadovolja urađenim u prelaznom roku, kao i daje doalskom Aleksandra Katai zaokružen proces dovođenja talentovanih fudbalera koji mogu mnogo da donesu timu. Zamenu za Nenada Milijaša crveno-beli će pokušati da pronađu u svojim redovima pre svega u mladom Ristiću.
Posle dva slobodna dana prvotimci Zvezde u utorak nastavljaju sa treninzima, a već u četvrtak ih očekuje odlazak u Moskvu gde će u prijateljskom meču uveličati otvaranje novog stadiona Spartaka čiji navijači su u bratskim odnosima sa Delijama.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Kolašinac četvrti na mitingu u Zagrebu


Povređeni Raduljica: Igraću srcem


Srpske golferke na SP u Japanu






Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.