Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠ: Jasna, ali i po malo tužna poruka Slaviše Stojanovića upućena Delijama (VIDEO)

Crvena zvezda za manje od dve nedelje odigraće prvi meč u novoj sezoni u okivru kvalifikacija za Ligu šampiona, a poruku Delijama poslao je i bivši trener šampionske generacije crveno-belih Slaviša Stojanović.

On je u video poruci zamolio Delije da kupe sezonske ulaznice i podrže voljeni klub, ali je to učinio na malo tužan način. Naime, Slaviša Stojanović je podsetio navijače Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvezde da je i njegova genracija fudbalera osvojila titulu, ali zbog neodogovornosti uprave nije mogla da igra u Ligi šampiona. Zbog toga je poslao jasnu poruku koja glasi:
Pretprodaja sezonskih još danas. Na tebe je red! #fkcz pic.twitter.com/aV0GYmL7pF
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 01. јул 2016.

The post ZVEZDAŠ: Jasna, ali i po malo tužna poruka Slaviše Stojanovića upućena Delijama (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLUTE LI LIGU ŠAMPIONA: Ko je danas posetio crveno-bele u Sloveniji?

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016

Crvena zvezda je danas u gostima u Terma Čatežu imala goste iz renomirane evropske firme, da li to slute učešće crveno-belih u Ligi Evrope.. . Crvena zvezda je danas imala važnog gosta u Sloveniji. Giganta za samolepljive sličice “Panini”. Naime, italijanska firma je danas boravila u Terma...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda se podsetila nekadašnjih asova, bivši trener ima poruku za ''Delije'' (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016, 16:42

Nekoliko zanimljivih objava na Zvezdinom Tviter nalogu poslednjih dana...Tako se, na primer, oglasio i trener šampionske generacije iz 2014. Slaviša Stojanović, koji je podsetio da njegov tim i pored osvojene titule nije dobio priliku da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao što je to slučaj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.