ZVEZDA SE OPROSTILA OD MARKA IVKOVIĆA: Voleo je crveno - belu boju na poseban način

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SE OPROSTILA OD MARKA IVKOVIĆA: Voleo je crveno - belu boju na poseban način

Marka nismo poznavali, ali je on jako dobro znao Crvenu zvezdu i valjda je zbog toga Zvezdu toliko voleo, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana

Košarkaški klub Crvena zvezda oprostio se od navijača Marka Ivkovića, koji je u petak ubijen u Istanbulu uoči meča Evrolige protiv Galatasaraja.

"Kada razumno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << objašnjenje jedne tragične sudbine izostane, jednostavno zavlada muk. Marka Ivkovića nismo poznavali, ali je on jako dobro znao Crvenu zvezdu i valjda je zbog toga Zvezdu toliko voleo. Iznad svega, na jedan poseban način. Tako posvećenog sledbenika Zvezda je targično i bespovratno izgubila i sada se oprašta od njega", navodi se na sajtu crveno-belih.

Ivković je bio rođen u Zadru, 1995. godine izbegao je iz Krajine, gde je tokom rata izgubio oca. Preselio se u Jagodinu, a kada je u drugom razredu osnovne škole došao u Zemun, drugari su mu simbolicno nadenuli nadimak - Jagoda. Bio je veoma dobar đak, studirao je geodeziju na Univerzitetu u Novom Sadu i Zvezdine utakmice nije propuštao.

"Marko Ivković prešao je stotine kilometara da bi gledao upravo svoju Zvezdu, ne sluteći da će mu neko nasilnim putem oduzeti ono najvrednije što ima. Ali, upravo to se dogodilo. Marko je izgubio život, a posle toga svi se osećamo poraženi. Jer, način na koji se to dogodilo nije dostojan čoveka. Tako mladog čoveka. Tako dobrog čoveka. Marka Ivkovića. Imao je samo 25 godina", stoji u saopštenju Zvezde.

Marko Ivković biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju u ponedeljak u 15 sati.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.