Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NUDILA REKORDAN UGOVOR: Poznato koliko su novca crveno-beli ponudili Papanikolauu

Ponadali su se navijači da bi Kostas Papanikolau mogao da dođe u Crvenu zvezdu, međutim vrlo brzo, već tokom dana stigao je hladan tuš – Grk je odbio ponudu kluba sa Malog Kalemegdana.

Štura informacija da grčki reprezentativac nije zadovoljan finansijskom ponudom vrlo brzo se proširila kroz srpske medije, a o koliko novca se tačno radi saznao je Blic.
Kako u svom sutrašnjem izdanju prenosi ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << list srpski šampion je Papanikolauu nudio 340 hiljada evra do kraja sezone, plus dodatnih 60 hiljada ukoliko Crvena zvezda odbrani titule u regionalnoj i srpskoj ligi.
Bivšem košarkašu Olimpijakosa i Barselone očigledno je to bilo nedovoljno, s obzirom da mu je u Hjustonu godišnja plata bila 4,6 miliona dolara, pa će sačekati ponude drugih klubova koji su zainteresovani za njega, pretpostavlja se da čeka mig iz Moskve odnosno ponudu CSKA kojem je neophodan igrač na poziciji koju pokriva bivši NBA košarkaš.
Ako je verovati glasinama koje kruže sa ukupno 400 hiljada evra Papanikolau je mogao da postane najplaćeniji igrač Crvene zvezde u istoriji kluba pošto se spekuliše da je Markus Vilijams prošle sezone zaradio 350, a da je sa Sofoklisom Skorcanitisom potpisan ugovor na 325 hiljada evra.
Čini se da je posle povreda Tejića i Dangubića Crvenoj zvezdi pod hitno neophodan još jedan igrač koji bi mogao da pokriva pozicije tri i četiri, poput Marka Simonovića koji je potpisao dvomesečni ugovor, a prvi izbor je izgleda i dalje Dešon Tomas i to u slučaju da ne preživi poslednju “seču” u san Antoniju koji će uskoro morati da se odrekne trojice igrača.
The post ZVEZDA NUDILA REKORDAN UGOVOR: Poznato koliko su novca crveno-beli ponudili Papanikolauu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.