Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NE RAZMIŠLJA O REKORDU ABA LIGE: U glavi samo nova dva boda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred gostovanje ekipi MZT u Skoplju da njegovi izabranici ne razmišljaju o rekordu, već samo o pobedi. Crveno-beli su neporaženi u prvih 12 kola ABA lige, a ukoliko bi slavili u Skoplju ostvarili bi najbolji start u istoriji regionalnog takmičenja.

Utakmica između MZT Skoplja i Zvezde igra se u ponedeljak u 20.30, a domaći tim je dočekuje na pretposlednjem mestu tabele, sa skorom 4/8.
– Razmišljamo samo o tome da naš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odnos prema igri i pristup utakmici budu na najvišem mogućem nivou, jer je to preduslov za osvajanje dva nova boda . To su naše jedine želje i ambicije – rekao je Radonjić.
Radonjić je naglasio da se sastav ekipe MZT dosta promenio od početka sezone, ali da Zvezda poseduje kvalitet za pobedu u Skoplju.
– MZT je ekipa koja je napravila dosta promena od početka sezone u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Pred naš meč angažovali su Predraga Smardžiskog koji će im u svakom slučaju doneti veliko iskustvo. Želimo da svoj kvalitet stavimo u funkciju i na gostovanju u Skoplju pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu – rekao je Radonjić, a prenosi klupski sajt.
Šta je radonjić rekao o protivnicima Zvezde u TOP 16 Evrolige možete da pročitate OVDE.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WL: Zvezda prati Partizan

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su Ribnicu sa 3:0 u poslednjoj utakmici desetog kola Wiener Städtische lige...’Crveno-beli’ su do trijumfa došli sa 25:20, 25:17, 25:19, posle jednog sata i pet minuta igre, i tako osigurali da godinu završe sa istim brojem bodova kao vodeći Partizan, ali uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.