ZVEZDA BEZ NAVIJAČA DOČEKUJE MEGU: Mitrović najavljuje pobedu na startu Superlige

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BEZ NAVIJAČA DOČEKUJE MEGU: Mitrović najavljuje pobedu na startu Superlige

BEOGRAD - Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da ekipa takmičenje u Superligi Srbije želi da "otvori pobedom" i dodao da očekuje neizvestan duel sa Mega Leksom u prvom kolu.

"Motivisani i koncentrisani dočekujemo meč sa Megom. Ovaj susret će ujedno biti teži i specifičan, jer će se igrati pred praznim trbinama... Nismo navikli na to, ali nije nam ni strano, jer smo ove sezone igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv Laboral Kuče i Levskog pred praznim tribinama", rekao je Mitrović.

Takmičenje u Superligi Srbije počinje danas, a Crvena zvezda će u prvom kolu sutra igrati protiv Mega Leksa.

"Znamo koliko uvodni mečevi u takmičenju na prvi pogled možda i ne pokazuju značaj, ali oni mnogo znače u nekoj kasnijoj borbi za što bolju poziciju pred plej-of. Znamo da svaki "kiks" na domaćem terenu, protiv ovakvog protivnika, može da dovede da kasnije nemate prednost domaćeg terena", kazao je Mitrović.

On je ocenio da Mega Leks ove sezone u Superligi Srbije ima velike ambicije.

"Mega u Superligu ulazi ambiciozno. Pojačali su se u odnosnu na naš poslednji meč sa dva nova igrača, što jasno pokazuje ambiciju za nešto više od pukog učešća u polufinalu", kazao je kapiten crveno-belih.

Mitrović je kazao da Zvezda mora da bude disciplinovana u susretu s Megom i da zaustavi "dobru tranziciju" rivala.

"Dobro je poznato da protiv Mege igramo neizvesne mečeve, a takav će i ovaj verovatno biti. Moraćemo da se pomučimo, da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, koja je najveća opasnost po nas. Nadam se da ćemo na pravi način otvoriti takmičenje i napraviti dobru uvertiru pred polufinale Jadranske lige", rekao je Mitrović.

Na meču protiv Mega Leksa zbog povrede neće nastupiti Branko Lazić, dok su pod znakom pitanja Marko Tejić i Markus Vilijams.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Leksa igraće se sutra od 19.00 u Hali Pionir bez prisustva gledalaca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mitrović: Želimo pobedu protiv Mege

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da ekipa takmičenje u Superligi Srbije želi da "otvori pobedom" i dodao da očekuje neizvestan duel sa Mega Leksom u prvom kolu..."Motivisani i koncentrisani dočekujemo meč sa Megom. Ovaj susret će ujedno biti teži i specifičan, jer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.