ŽRK Crvena zvezda neophodna pomoć!

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2015, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRK Crvena zvezda neophodna pomoć!

Nije lako rukometašicama Crvene zvezde. Problemi okolo kluba i teška finansijska situcija odražavaju se u svim sferama. Jedna od članica ovog kluba Teodora Savić ne može, a da ne apeluje da se pomogne jednom od najmlađih ženskih kolektiva Sportskog drušrva Crvena zvezda.

- Oseća se loša finansijska situacija. Takvo stanje vuče sve sa sobom. Ekipa je veoma mlada, ali i perspektivna. Jedna sam od starijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igračica tu, iako imam samo 24 godine. Prosek je 20! Devojke su marljive, rade i trude se i bore bez obzira na sve. Međutim, "rupe" postoje - kaže Savić za SPORTAL.RS.

Crveno-belom klubu je neophodna pomoć.

- Apsolutno. Potrebna je neka vrsta pomoći, jer klub je suočen sa ozbiljnim problemima. Nekoliko nas igračica ne može ni da licencira zbog duga prema Rukometnom savezu Srbije. Kada bismo mogle da pomognemo našim drugaricama na parketu sigurno bi i ekipi bilo lakše - zaključila je Savić.

Prava je šteta gledati kako Zvezda nema osnovna sredstva. Potrebno je pronaći kompromis, odnosno pomoći devojčicama koje treniraju u crveno-belom da se nesmetano bave svojim poslom. Dugovi nisu veliki i prava je šteta dozvoliti da se ekipa nađe u situaciji da ne može da računa na sve igračice zbog novca koji prosečan fudbalski klub potroši na jedno gostovanje.

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.