ZBOG NAJAVE PROTESTA NAVIJAČA: Centar Beograda pun policije

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NAJAVE PROTESTA NAVIJAČA: Centar Beograda pun policije

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se danas u centru Beograda zbog, kako Beta nezvanično saznaje, najavljenog protesta navijača.

Razlog za protest je ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu, a pripadnici snaga MUP-a nalaze se na platou ispred zgrade Skupštine Beograda i Doma Narodne Skupštine.
Na tom prostoru nalazi se desetak autobusa i džipova MUP-a, a neki pripadnici policije nose opremu za razbijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << demontsracija. U MUP-u je agenciji Beta rečeno da se radi o redovnim aktivnostima policije.
U petak uveče u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković (25) uoči košarkaške utakmice Galatasaraj – Crvena zvezda.
Nekoliko stotina građana okupilo se sinoć isped turske ambasade u Beogradu kako bi protestvovali zbog ubistva navijača. Oni su nakon što su odali počast Ivkoviću i zapalili sveće u crkvi Svetog Marka, ispred ambasade palili baklje i pevali Zvezdine pesme.
Kako su mediji javili policija nije dozvolila navijačima da se približe zgradi diplomatskog predstavništva.
Izvor: beta.rs
The post ZBOG NAJAVE PROTESTA NAVIJAČA: Centar Beograda pun policije appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar Beograda pun policije

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se danas u centru Beograda...Foto: MONDO, Stefan Stojanović Policija ne dozvoljava kretanje ni pešacima, tako da mnogi građani, koji danas rade, ne mogu da stignu do svojih radnih mesta...Ppripadnici snaga MUP-a...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.