Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANA TRANSFERA I REGISTRACIJE IGRAČA ZA DEVET KLUBOVA: Zvezda u najvećem problemu

Novi problem na Marakani. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zabranila je danas registraciju novih igrača za devet klubova Superlige, među kojima su Crvena zvezda i Vojvodina.

Bivši igrači i treneri, odnosno klubovi, kao poverioci, pred nadležnom Disciplinskom komisijom FSS-a podneli su zahteve za pokretanje disciplinskih postupaka, što je dovelo do mera zabrane registracije i transfera novih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za klubove.
Kako je saopšteno na sajtu FSS-a, Zvezda ima ukupno dugovanje u iznosu od 230.521 evro, 13.500 američkih dolara i 160.000 dinara zbog postupaka koji su pokrenuli nekadašnji trener Dragan Mladenović, kao i igrači Miloš Vesić, Ljubo Nenadić, Marko Vešović, Bojan Pavlović, Aleksandar Jevtić, Stevan Reljić, Uroš Ćosić i Srđan Mijailović.
Vojvodina je dužna 22.800 evra zbog dugovanja prema Stojanu Vranješu, Zoranu Popoviću i Vladimiru Brankoviću, Jagodina oko 2.500 evra zbog obaveza prema Radničkom iz Obrenovca i Dušku Dukiću.
Među ostalim klubovima su Rad, Borac, Novi Pazar, OFK Beograd i niški i kragujevački Radnički. Zabranu imaju i klubovi druge lige – Metalac, Inđija, BSK Borča i Sloboda iz Užica.
Prelazni rok u Srbiji zvanično počinje 19. januara 2015. godine.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DK FSS kaznila Zvezdu i još osam superligaša

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014

Ukupno devet superligaša i četiri prvoligaša neće moći da registruju nove igrače ove zime dok ne izmire dugove...Foto: Goran Sivački, MONDO..Zimski prelazni rok u Jelen Superligi počinje 19. januara 2015, ali čak devet superligaša i četiri prvoligaša neće moći da registruju igrače koje...

Nastavak na Mondo...

Novom Pazaru zabranjena registracija novih igrača

Izvor: SandzakPress.net, 19.Dec.2014, 11:03

Novi Pazar – Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je registraciju novih igrača za devet klubova Superlige, među kojima su Novi Pazar, Crvena zvezda i Vojvodina. Bivši igrači i treneri, odnosno klubovi, kao povjerioci, su pred nadležnom Disciplinskom komisijom FSS podnijeli...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.