Vujošević: Interesantna je simbioza Zvezde i Budućnosti!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Interesantna je simbioza Zvezde i Budućnosti!

“Budućnost je prokekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije ‘Voli’ Dragan Bokan se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku’’, rekao je trener crno-belih

Strateg srpskog šampiona ponovo pecnuo Crnogorce! Duško Vujošević je uoči meča između Partizana i Budućnosti istakao važnost trenutka u kojem se njegov tim nalazi, ali je iskoristio priliku i da se osvrne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na odnos crnogorskog prvaka i Crvene zvezde koji su, prema njegovom viđenju, “u simbiozi”.

Vujošević je akcenat stavio na činjenicu da je kompanija Voli generalni sponsor Budućnosti, ali da presednik te firme ulaže novac i u Crvenu zvezdu.

“Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije 'Voli' Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku. Vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba. Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze”, poručio je iskusni trener.

U narednom 13. kolu Aba lige Partizan će u derbiju ugostiti Podgoričane, a najtrofejniji stručnjak u istoriji crno-belih istakao je važnost utakmice i pozvao je navijače u halu Pionir. Domaćin neće moći da računa na Eda Murića, dok su nastupi Đorđa Gagića i Saše Pavlovića pod znakom pitanja.

“Budućnost je ekipa koja iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dođu do učešća u Evroligi. Sutra ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali sam skoro siguran da ćemo biti kompletni, samo bez Murića”, dodao je Vujošević.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.