“Vučica” zagrizla za Grujića, Zvezda čeka ponudu Rome

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Vučica” zagrizla za Grujića, Zvezda čeka ponudu Rome

Italijanska Roma je veoma zainteresovana da u što kraćem roku angažuje mladog zvezdinog vezistu Marka Grujića. “Vučica” već neko vreme prati Grujića i do skora je imala konkurenciju i u Udinezeu, ali sada je napravila korak više u ostavrenju cilja, saznaje Blicsport iz izvora bliskih mladom asu.

Skauti ova dva kluba su pratili mladog veznog fudbalera na tri pripremna meča u Sloveniji proteklih deset dana i zadovoljni su viđenim. Grujić stasom, ali i igrom u mnogome >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podseća na Nemanju Matića i svaki klub bi želeo takvog igrača. Toga su svesni i u Crvenoj zvezdi.

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je pre par dana dok je bio sa ekipom u Sloveniji rekao da ni jednog od mladih igrača koje Zvezda sada ima klub neće pustiti ispod 1,5 miliona evra, a pritom je želja mladog igrača i ngeovih roditelja je da bar još godinu dana ostane na Marakani.

Zbog toga će pokušati da se pronađe solomonsko rešenje da Rimljani sada plate veći deo transfera, najverovatnije 70 odsto, a da ostatak uplate kada Grujić i definitivno pređe u Rim. To bi se desilo tek za šest meseci ili godinu dana pa bi na taj način sve tri strane bile na dobitku. Zvezda bi imala dobrog igrača, grujić bi stekao značajno iskustvo, a Roma bi dobila gotovog prvotimca.

Ono što ostaje da se precizira je visina transfera. Zvezdi je novac neophodan, mnogo toga treba da se plati do 14. februara pa i nije u situaciji da odlaže transfer to Italijani znaju pa je neizvesno da li će dobiti milion evra ili neku veću cifru.

Takođe, još jedan klub, čije ime se za sada drži u tajnosti, je veoma zainteresovan za Grujića pa ostaje da se vidi da li će zvezda taktizirati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.