Vojvodina očitala lekciju Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2016, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina očitala lekciju Zvezdi

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Beogradu novog šampiona Srbije Crvenu zvezdu sa 3:1, u 35. kolu Super lige.

Strelci za Vojvodinu bili su Nikola Trujić u 21. i 58. i Aleksandar Paločević u 69. minutu, dok je gol za Zvezdu dao Marko Grujić u 45.

Zvezda, koja je u prošlom kolu obezbedila titulu, nastupila je u rezervnom sastavu, a trener Miodrag Božović je od standardnih tokom sezone priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dao samo Marku Grujiću, kao i oporavljenom Ugu Vijeiri u drugom poluvremenu.

Vojvodina je pobedom prišla na bod, uz utakmicu više, drugoplasiranom Partizanu, a tri Čukaričkom, koji je drugi na tabeli.

Gosti su bili od početka pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Prvi priliku su imali u 15. minutu kada je Nemanja Supić odlično ušao u šut i odbranio Dejanu Melegu, ali je Vojvodina pet minuta kasnije uspela da povede.

Posle asistencije Siniše Babića, Trujić je bio brži od Edsona, izašao sam ispred Supića, obišao ga i lako postigao pogodak.

Zvezda je do poluvremena imala nekoliko manjih prilika za izjednačenje, a šansu je pred kraj prvog dela realizovao Grujić, koji je odlično prošao Lazara Rosića i lepim udarcem savladao Marka Kordića.

Vojvodina je bila dominantna u drugom poluvremenu i uspela je da zabeleži pobedu, golovima koje je postigla posle velikih grešaka Zvezdinog brazilskog štopera Edsona.

Prvo je Trujić iskoristio asistenciju Filipa Malbašića koji je lepo prevario Edsona, a potom je Paločević postigao pogodak posle velike greške Miloša Stojanovića i pre svega Edsona.

Trener crveno-belih Božović isključen je u 70. minutu zbog oštrog protesta Nenadu Đokiću, nezadovoljan jednom odlukom.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Radniku u Surdulici, dok će Vojvodina u Novom Sadu dočekati Borac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SL: Vojvodina protiv Zvezde juri Evropu, OFK za spas

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2016

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće danas na stadionu "Rajko Mitić" Vojvodinu u derbi utakmici 35. kola Super lige Srbije, dok će drugoplasirani Čukarički na Banovom brdu ugostiti Radnički iz Niša...Utakmica za Zvezdu nema rezultatski značaja, pošto je ekipa Miodraga Božovića pobedom u prethodnom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.