Voša nemilosrdna, petarda protiv Spartaka

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša nemilosrdna, "petarda" protiv Spartaka

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu subotički Spartak s ubedljivih 5:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Ekipa iz Novog Sada je druga na tabeli sa 16 bodova, tri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, ali i sa utakmicom manje. Na drugoj strani, Spartak je na petoj poziciji sa 12 osvojenih bodova.
Goleadu na Karađorđu otvorio je Filip Malbašić u 13. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a na 2:0 je povisio Nikola Ašćerić u 31. minutu. Aleksandar Paločević je postigao treći gol za Vojvodinu u 61. minutu, a seriju golova je sa dva pogotka završio Lazar Zličić u 77. i 85. minutu.
U Super ligi Srbije sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
U narednom, osmom kolu, Vojvodina gostuje Radu, a Spartak dočekuje Javo
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Euforija na ''Karađorđu'': ''Lalate, obuci ovu majicu, ti si slaninar!''

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 11:55

Ekipa Vojvodina nastavila je u juče sa odličnim igrama i rezultatima u Superligi. Spartak je savladan sa ubedljivih 5:0, a posle meča na konferenciji za novinare trener Vojvodine Nenad Lalatović se pojavio u zanimljivoj majici...Eliminacija sa evropske scene nije poremetila ekipu Vojvodine. Naprotiv,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.