Volters u Beogradu: Srećan sam što sam ovde

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volters u Beogradu: Srećan sam što sam ovde

Novi plejmejker Crvene zvezde Nejt Volters stigao je u Beograd oko 20 časova i odmah će se priključiti novim saigračima.

Bivši igrač Denver Nagetsa, Milvoki Baksa, Nju Orleansa i turskog Bešiktaša, potpisao je jednogodišnji ugovor sa domaćim i regionalnim šampionom.

Tokom prošle sezone je u dresu Bešiktaša u 21 ligaškoj utakmici ubacivao prosečno 11.6 poena, 4.6 skokova i 5.4 asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u šampionatu Turske. Bolji učinak imao je u Evrokupu, gde je prosečno beležio preko 15 poena po utakmici.

„Srećan sam što sam ovde, čuo sam da su navijači odlični. Jedva čekam da upoznam klub, saigrače, trenera, da počnem sa radom“, rekao je Amerikanac po dolasku u Beograd.

„Radim naporno i pokušavam da se prilagodim ekipi“, pokušao je da opiše sebe Volters.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.