Vilijams odlazi iz Zvezde: Repeša ga vodi u Armani?

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams odlazi iz Zvezde: Repeša ga vodi u Armani?

Hrvatski stručnjak već sarađivao sa Amerikancem u Unikahi

Posle produžetka saradnje sa Majkom Cirbesom uprava Crvene zvezde na čelu sa Nebojšom Čovićem fokusirana je da u Beogradu zadrži plejmejkera Markusa Vilijamsa. Međutim ,biće to vraški deo posla.

Kako javlja specijalizovani sajt Sportando sjajni plejmejker Crvene zvezde ima bogatu ponudu Armanija iz Milana. Novi trener Manekena Jasmin Repeša želeo bi da u svojim redovima vidi igrača sa kojim je uspešno sarađivao u Milanu.

Pored Vilijamsa na listi želja je i Marko Arapović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRVA OZBILJNA PONUDA: Hrvat želi da ukrade Vilijamsa Crvenoj zvezdi!?

Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2015

Košarkaški klub Crvena zvezda ovog leta imaće veliki zadatak – da zadrži plejmejkera Markusa Vilijamsa, koji je dobio prvu ozbiljnu ponudu. . . Kako prenosi Sportando, hrvatski stručnjak Jasmin Repeša, koji je nedavno preuzeo italijanski Milano, u svom timu želi Zvezdinog pleja, kao i Marka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.