Vijeira: Sledi utakmica mog života!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeira: Sledi utakmica mog života!

"Moraćemo da damo sve od sebe za pobedu i prolaz", kaže golgeter crveno-belih

Portugalski napadač Ugo Vijeira postigao je pogodak kada je najvažnije, kako za njega samog, tako i za Crvenu zvezdu.

Golom protiv Metalca uspeo je da povrati preko potrebno samopouzdanje, pa sada daleko sigurniji očekuje revanš meč sa Ludogorecom na stadionu Rajko Mitić.

"Srećan sam i zadovoljan što sam postgao gol, ali, najvažnija je pobeda jer je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << druga utakmica u kojoj se borimo za odbranu titule. Prvenstvo nam je takođe jako važno. Iz utakmice u utakmicu osećam se bolje, nisam bio najbolje fizički spreman ranije, ali, sada se osećam bolje i verujem da ću igrati bolje", rekao je Vijeira.

MOZZART KVOTE: Zvezda - Ludogorec! Može li jače od ovoga?

Zvezdina publika želi da vidi pravog Uga, o čemu kovori i današnje skandiranje Portugalcu.

"I ranije mi se dešavalo da mi skandiraju, i zaista ne postoje reči koje to mogu da opišu, ali, danas sam se naježio. Podrška sa tribina mi je danas zaista mnogo značila".

Sledi meč sezone za Crvenu zvezdu.

"To je će biti jako teška utakmica, verovatno najvažnija utakmica u mom životu, kao i životu mojih saigrača, i moraćemo da damo sve od sebe za pobedu i prolaz", kaže Vieira.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HUGO VIJERA: A, sada najvažniji meč mog života!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016

Posle sage koja ga prati celog leta Hugo Vijera je konačno postigao prvi gol u novoj sezoni i to pred veoma važan duel sa Ludogorecom na stadionu “Rajko Mitić”.. . Portugalac po završetku utakmice nije krio zadovoljstvo postignutim golom uz konstataciju da će mu on mnogo značiti u nastavku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.