Vieira počeo da trenira

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vieira počeo da trenira

Najbolji strelac Superlige, Ugo Vieira, ponovo je počeo sa treninzima nakon neugodne povrede.

Jedan od najboljih fudbalera domaćeg šampionata, samim tim i Crvene zvezde, Ugo Vieira, ponovo je počeo sa treninzima.

On se povredio u 151. večitom derbiju, imao je problema sa člankom, a u toku prethodne nedelje se oporavljao u Portugaliji.

Tamo je uspeo da se rehabilituje, sanirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povredu i sada će ponovo početi da trenira maksimalno.

Najverovatnije Vieira neće biti u stanju da se suprostavi Voždovcu, ali bi trebalo da bude u konkurenciji za naredne utakmice do kraja šampionata.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret: Ugo Vijeira na raspolaganju stručnom štabu!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016

Konačno pozitivne vesti u svlačionici Crvene zvezde..Još koliko juče bilo je izvesno da će najbolji strelac Superlige Ugo Vijeira propustiti i meč između Voždovca i Crvene zvezde (utorak, 16.00), zbog povrede koju je zadobio u 151. večitom derbiju, ali stižu daleko pozitivnije vesti za pristalice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.