Vidaković menja Lalatovića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidaković menja Lalatovića?

Stvar je prosta. Ako FK Crvena zvezda ozbiljno želi da angažuje bivšeg igrača Vladu Stošića za sportskog direktora, kojeg nema od kada su igrači oterali Zorana Stojadinovića, onda će i sportski direktor postaviti novog – trenera.

Portal "Mondo" saznaje da će pred Upravu crveno-belih biti postavljen sledeći scenario: Stošić direktor? Risto Vidaković trener!

Naime, neimenovani izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << portala otkriva da je Vidaković poslednje u nizu, ali verovatno najozbiljnije ime, koje se dovodi u vezu sa mestom koje će još u nedelju od 17 do 18:45 pripadati Nenadu Lalatoviću.

Otkud Vidaković u igri? Stošić i on proveli su dve zajedničke godine u Betisu (1994-1996), posle čega će Vidaković ostaviti dubok igrački trag, a Stošić se mnogo godina kasnije (2010) vratiti u klub i dati svoj pečat kao direktor.

Vidaković, rođen 5. januara 1969. godine u Šekovićima (BiH), igrao je za Crvenu zvezdu od 1992. do 1994. godine, kada je otišao u Betis u kom se zadržao čak do 2000. godine. Nakon što je odigrao još po sezonu za Osasunu i Poli Ehido, nekada snažni i pouzdani štoper posvetio se trenerskom poslu, a počeo ga je u Fudbalskom savezu Srbije.

Bio je asistent prvom selektoru Srbije, Havijeru Klementeu, u periodu kada je sadašnji generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, bio predsednik Saveza. Potom, Vidaković je asistirao i u stručnom štabu Mursije, da bi potom samostalno vodio španske klubove Esiju i Kadiz, Betis B i Motaguu iz Hondurasa.

Stošić, koji bi trebalo danas ili u subotu da se sastane sa čelnicima Zvezde, rođen je 31. januara 1965. u Vranju, a za Zvezdu je igrao od 1984. do 1991. godine, kada je otišao u Majorku, a poklopilo se da je iste godine, 1994, stigao u Sevilju sa Vidakovićem i potpisao za Betis.

Ovo poznanstvo, nije nemoguće, poguraće u drugi plan Norvežanina Tronda Johana Solida, koji se kao alternativa za Lalatovićevog naslednika pojavio samo - dan ranije! Pre toga, do dana kada se u Ljutice Bogdana pojavio grafit: "Kosane odlazi", prvi kandidat za trenera (bar u medijima) bio je Miodrag Kosanović iz Novog Pazara (za koga nisu bili svi u klubu).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.