Vered namestio nišan, pogodio i protiv Krke!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vered namestio nišan, pogodio i protiv Krke!

Zvezda u generalnoj probi pred večiti derbi slavila minimalnim rezultatom

Crvena zvezda je imala uspešnu generalku pred večiti derbi! Crveno-beli su na mini pripremama u Termama Čateč i tamo su odigrali kontrolni meč protiv slovenačkog prvoligaša Krke koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rešili u svoju korist rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Izraelac Vered u 75. minutu meča.

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović odlučio se da meč protiv Krke počne u sledećem sastavu: Kahriman, Pavićević, Luković, Rendulić, Anđelkoviċ, Donald, Ristiċ, Srnić, Plavšić, Katai i Jović. Dakle, najnovije pojačanje kluba iz Ljutice Bogdana, tačnije povratnik na Marakanu Slavoljub Srnić odmah je zauzeo mesto u startnih 11. Uz Plavšića, Kataija i Jovića on je formirao navalu Beograđana. Pavićević je igrao na mestu desnog beka, štoperski par činili su Rendulić i Luković, a po levoj strani dejstvovao je Anđelković. Sredinom terena komandovali su Donald i Ristić.

Crvena zvezda je kontrolisala utakmicu, igralo se pretežno pred kaznenim prostorom Krke, međutim, Slovenci su se uspešno branili sve do finiša meča.

U prvih 45 minuta Beograđani su imali dve povoljne prilike i obe je propustio Luka Jović. U prvoj situaciji na isteku 30. minuta mladi napadač Zvezde obišao je golmana, šutirao, ali loptu je sa gol linije izbio jedan od defanzivaca domaćina. Tri minuta kasnije još bolja šansa. Posle gužve u kaznenom prostoru nakon kornera, Jović je sebi obezbedio poziciju i šutirao, ali golman brani. Samo korner...

U drugom poluvremenu Božović je očekivano promešao tim. Igrali su: Kahriman, Cvetković, Mbođ, Luković, Anđelković, Ahčin, Stojanović, Gavrić, Vered, Jovović i Jović. Dakle, od igrača koji su započeli susret na terenu su ostali samo Kahriman, Luković, Anđelković i Jović.

Zvezda se mučila i u nastavku. Imala je nešto više od igra, no do toliko željenog gola stigla je tek u 75. minutu. Vered je bio strelac. Karakterističan prodor po desnoj strani i dobra završnica, slično kao u Lučanima. Samo pet minuta kasnije sve je moglo da bude rešeno. Odlično su kombinovali Vered i Jovović, Izraelac je izašao sam pred čuvara mreže Krke, ali ovaj je iz tog duela izašao kao pobednik.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

USPELA GENERALNA PROBA: Vered ulazi u seriju, Srnić u startnoj postavi

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015

Generalka je uspela. Crvena zvezda je sa 1:0 savladala Krku na mini-pripremama u Sloveniji, u Termama Čatež. Izraelac Vered je pogodio u 75. minutu meča i napravio lepu uvertiru pred večiti derbi.. . Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović je kominovao u ovom meču. Utakmicu je počeo sastav:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.