Veliko pojačanje za Zvezdu: Gelor Kanga sutra na Marakani!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko pojačanje za Zvezdu: Gelor Kanga sutra na Marakani!

Njegov ugovor sa Rostovim ističe večeras u ponoć, pa je to jedan od razloga što njegov prelazak u Crvenu zvezdu nije ranije ozvaničen

Crvena zvezda dobija novo veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku. U petak od 16 časova na stadionu Rajko Mitić biće predstavljen reprezentativac Gabona Gelor Kanga, koji će sa srpskim šampionom potpisati ugovor na dve godine, uz opciju da produži na još jednu.

 Kvota da će Zvezda igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u grupnoj fazi Lige šampiona iznosi 6,50

Kangin ugovor sa Rostovim ističe večeras u ponoć, pa je to jedan od razloga što njegov prelazak u Crvenu zvezdu nije ranije ozvaničen.

Odlični tamnoputi vezista prethodne tri i po godine proveo je u Rostovu, gde je bio jedan od istaknutijih prvotimaca aktuelnog vicešampiona Rusije.

Pored njega uskoro bi dres sa Zvezdinim grbom trebalo da zaduže Pablo Muče (verovatno već u ponedeljak) i Milan Mitrović, čime bi praktično bio kompletiran tim crveno-belih za pohod na evrokupove.

► Zvezdi ulazak u Ligu šampiona donosi ozbiljan novac, a može i vama!

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanga napokon stigao u Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 30.Jun.2016

Gejlor Kanga pojačao je Crvenu zvezdu, potvrđeno je Tanjugu iz kluba...Kanga će u petak biti promovisan na stadionu Rajko Mitić i potpisati dvogodišnji ugovor, sa opcijom da sezonu duže nosi dres aktuelnog prvaka Srbije...Kao i preostala pojačanja koja su ovog leta stigla u najtrofejniji srpski...

Nastavak na B92...

Kanga postao slobodan i dolazi na Marakanu

Izvor: N1 televizija, 30.Jun.2016

Crvena zvezda dobija novo veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku. U petak od 16 časova na stadionu Rajko Mitić biće predstavljen reprezentativac Gabona Gelor Kanga, koji će sa šampionom Srbije potpisati ugovor na dve godine, uz opciju da produži na još jednu..Kangin ugovor sa Rostovom ističe...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.