Vasilijević: Zašto Terzić plaća stranca 600.000 €?

Izvor: B92, 25.Maj.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasilijević: Zašto Terzić plaća stranca 600.000 €?

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Vasilijević oštro je kritikovao upravu kluba na čelu sa Zvezdanom Terzićem zbog politike koju sprovodi. Vasilijević je razočaran što su crveno-beli izgubili "dobijeno" prvenstvo, a Terzića je posebno kritikovao zbog saopštenja i "sumanutih konferencija" te dovođenja nekvalitetnih stranaca "u vagonima" na štetu omladinskog pogona Zvezde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vasilijević razočaran gubitkom titule i stanjem u Crvenoj zvezdi

Izvor: Beta, 25.Maj.2017

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Vasilijević rekao je danas da je razočaran što je ekipa izgubila "dobijeno" prvenstvo i kritikovao je upravu da je bez plana dovodila brojne skupe igrače i nije mislila na svoje fudbalere iz mladih selekcija."Razočaran sam, naravno, kao i svaki iskreni zvezdaš...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.