Vapaj Zvezdinih klinaca nema ko da čuje: Najomiljeniji trener dobio otkaz na “Marakani” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vapaj Zvezdinih klinaca nema ko da čuje: Najomiljeniji trener dobio otkaz na “Marakani” (VIDEO)

Rukovodstvo Crvene zvezde, tačnije ljudi odgovorni za rad Omladinske škole, uručili su otkaz još jednom treneru mlađih kategorija iz ne baš najjasnijeg razloga.

Nedavno, otkaz je stigao na adresu Mirka Bunjevčevića iako je ovaj sa mlađim kadetima na superioran način osvojio turnir u Bijeljini, a novi posao moraće da traži i Igor Savić, trener koji je za pionire bio mnogo više od fudbalskog tutora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Reč je o čoveku kome su mladi igrači skovali pesmu, klicali njegovo ime, na teren izlazili u majicama sa njegovim imenom. Molili da ostane. Toliko su ga voleli! Nije vredelo...

Čistu emociju koja je stvorena između ove dece i trenera nije imao ko da čuje u foteljama na "Marakani".

Igor Savić ostao bez posla, a generacija koja, iako nije bila šampion u svom uzrastu ove sezone, bez mentora i učitelja koji ih je tretirao kao svoju decu.

Navodno, otpušten je bez ijedne reči objašnjenja odgovornih u klubu iz Ljutice Bogdana.

Otkaz za Savića je čudan i zbog činjenice da je u martu ove godine primio nagradu kluba „Crveno-belo srce” upravo zbog sjajne saradnje sa decom koju vodi i jednog upečatljivog detalja njihovog odnosa. On je nedavno, pred decom, posle nekoliko loših rezultata, predložio nagradu po želji ukoliko u narednoj utakmici ostvare pobedu. A, klinci?! Umesto materijalnih nagrada interesantnim dečacima tog uzrasta, svi kao jedan su na papiru napisali da im je jedina želja da trener ostane uz njih sve do seniorskog staža.

Ovaj video, po povratku ekipe iz Banjaluke, je živo svedočanstvo o ljubavi ove dece prema sada već bivšem treneru.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TRENER SLAVNOG SELTIKA: Iz Srbije dolaze sjajni tehničari, Plavšić bi bio dobro pojačanje!

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 12:11

Nekadašnji štoper Crvene zvezde, a sada trener mlađih kategorija Seltika Miodrag Krivokapić predstavio je navijačima Seltika kakvo bi pojačanje za klub bio Srđan Plavšić.. . On je istakao da iz Srbije dolaze dobri fudbaleri, da Plavšića nije lično gledao, ali da je čuo sve najbolje. Ipak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.