Vanredno stanje na Marakani: Grof do tri ujutru držao igrače u svlačionici!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno stanje na Marakani: Grof do tri ujutru držao igrače u svlačionici!

Za nedelju zakazan Upravni odbor Crvene zvezde, čeka se reakcija čelnika povodom navijačkih zahteva

Posle eliminacije od Kairata pričao je kako plasman u Ligu Evrope nije ni bio cilj, posle preokreta na Vračaru napao je novinare, posle remija sa Metalcem šeretski poručio kako će Crvene zvezda da igra po njegvoj želji za dve, tri godine, ali kad je i Radnčki iz Niša otkrio trenerske slabosti i podebljao utisak da su crveno-beli u ovom trenutku ekipa skromnih mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Miodrag Božović nije imao kud. Posle drugog kiksa u prvenstvu u početna tri kola zadržao je igrače u svlačionici Marakane celih pet sati!

Naime, od 22 časa u petak veče do tri sata ujutru trajao je sastanak trenera i fudbalera crveno-belih. Sastančili su posle 1:1 sa Nišlijama, u nameri da se pogledaju u oči i kažu jedni drugima šta imaju. Šta na štima. Šta može, a šta pod hitno mora da se popravi. Za sada nije poznato kakvi su zaključci vanrednog sastanka u svlačionici srpskog vicešampiona, ali s obzirom na blede partije trebalo bi možda bi trebalo očekivati i rez u igračkom kadru.

Inače, Grof Božović danas nije došao na stadion. Iz prostog razloga što treninga - nema. Neća ga ni biti, s obzirom da je trener Crvene zvezde dao igračima dva slobodna dana i naredno okupljanje zakazao za ponedeljak.

Do tada bi trebalo da se razbistri situacija u klubu. Najpre povodom navijačkih zahteva sa svih tribina Marakane upućenih upravi da podnesu ostavke. Za nedelju je zakazan Upravni odbor Crvene zvezde sa veoma vrućim temama, a očekuje se da se tokom dana oglasi i neko od čelnika crveno-belih. Na primer, generalni direktor Zvezdan Terzić...

Ostanite uz MOZZART Sport.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.