Vanić: Remi sa Zvezdom je stimulans

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: Remi sa Zvezdom je stimulans

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegov tim želi da pobedi Jagodinu na gostovanju u utakmici trećeg kola Superlige.

Metalac je u proteklom kolu na svom terenu odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom.

"Moramo da iskoristimo ove momente imajući u vidu odličnu igru protiv Crvene zvezde u prošlom kolu kada smo osvojili bod. To nam je dodatni stimulans za predstojeći meč protiv Jagodine, ali i sve naredne utakmice", rekao je Vanić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Vanić ocenjuje da će i predstojeći susret biti težak, ali smatra da će ekipa učiniti sve da uknjiži tri veoma važna boda.

"Igrači moraju da shvate utakmicu veoma ozbiljno i maksimalno koncentrisano. Idemo da se pokažemo u lepom svetlu, pružimo dobru igru i nadigramo protivnika", kaže Vanić.

Trener Metalca navodi da respektuje protivnika, uprkos problemima, budući da je to ekipa koja je učestvovala na evropskim takmičenjima.

"I Jagodina sigurno očekuje, posle loših rezultata u prva dva kola, da na svom terenu ostvari pobedu. Biće to veoma veoma dobra utakmica, ali mi idemo po tri boda", ponovio je Vanić.

Kompletan igrački kadar Metalca je u "pogonu", tako da šef struke Gornjomilanovčana može na teren da izvede najboljih 11 igrača.

"Mogu da računam na sve igrače koji su licencirani i registrovani, a do današnjeg dana nema povredjenih i nadamo se da ih neće biti", zaključio je Vanić.

Utakmica trećeg kola Superlige izmedju Jagodine i Metalca igra se u nedelju od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vanić: Remi sa Zvezdom stimulans, želimo trijumf u Jagodini

Izvor: Blic, 31.Jul.2015

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegov tim, na krilima remija protiv Crvene zvezde, želi da pobedi Jagodinu na gostovanju u utakmici trećeg kola Superlige...„Moramo da iskoristimo ove momente imajući u vidu odličnu igru protiv Crvene zvezde u prošlom kolu kada smo osvojili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.