VUJOŠEVIĆ ODUŠEVLJEN: Andreja Milutinović dve godine Partizanov

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ ODUŠEVLJEN: Andreja Milutinović dve godine Partizanov

Milutinović je do sada nosio dres Borca, FMP-a, Crvene zvezde, španske Forse i grčkog Apolona

Košarkaš Andreja Milutinović pojačao je Partizan i sa klubom iz Humske potpisao je dvogodišnji ugovor na zadovoljstvo trenera Duška Vujoševića.

"Zadovoljan sam što će Andreja biti član Partizana. Verujem da ima mnogo motiva i ambicija koje nam se poklapaju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Vujošević.

Milutinović je do sada nosio dres Borca, FMP-a, Crvene zvezde, španske Forse i grčkog Apolona, da bi se vratio u srpsku košarku potpisom za crno-bele.

Crno-beli pregovaraju trenutno i sa zastupnicima slovenačkog igrača Eda Murića, a potencijalno pojačanje je i  mladi centar Milija Miković, drugi najkorisniji igrač poslednjeg U20 Evropskog prvenstva održanog u Grčkoj.

Kurir sport / Novosti sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.