Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Jedni su mu oprostili, drugi nikada neće (VIDEO)

Bilo je igrača koji su igrali i za jedne i za druge, ali verovatno nije bilo derbija u kojem su dva bivša igrača Crvene zvezde igrala za Partizan.

Jednom su nekako oprostili ili manje zamerili, drugom nisu ni dan danas. Bio je divan, sunčan dan, 23. oktobra 2010. kada se na stadionu Crvene zvezde igrao 139. “večiti derbi”.
Na teren najvećeg srpskog stadiona u dresu Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << istrčali su Kleverson Gabrijel Kordova “Kleo” i Vladimir Stojković, kojem je to bio debi protiv kluba za koji je navijao.
Stojković nije direktno prešao iz Zvezde u Partizan, kao Kleo, ali mu to savakako nije bila olakšavajuća okolnost.
Da zlo bude gore, već u šestom minutu kapiten Crvene zvezde, Slavoljub Đorđević, napravio je kardinalnu grešku u pokušaju da vrati loptu Golmanu Saši Stamenkoviću, pas je presekao Kleo i asistirao Meoreiri za pobedu u derbiju.
Partizan je dobio i naredni derbi u aprilu 2011. godine i osvojio titulu.
Navijači Crvene zvezde nikada nisu oprostili Stojkoviću, a zbog prelaska iz Zvezde u Partizan dobio je pogdrni nadimak “Mustafa“.
(Izvor:youtube/Деја ГНС 91)
Na kraju meča Stojković je otrčao ka južnoj tribini stadiona Crvene zvezde i pokazao majicu na kojoj je pisalo “oprostite mi moju ružnu prošlost”.
Navijači Partizana svakako jesu, navijači Zvezde nisu i neće.
The post VREMEPLOV: Jedni su mu oprostili, drugi nikada neće (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.