(VIDEO) KAD SE RADONJIĆ IZNERVIRA: Pogledajte kako je trener Zvezde psovao na tajm-autu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAD SE RADONJIĆ IZNERVIRA: Pogledajte kako je trener Zvezde psovao na tajm-autu

Strateg crveno-belih nije bio zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali jednu akciju

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli takmičenje u Superligi Srbije pošto su u "Pioniru" u utakmici bez prisustva gledalaca savladali Mega Leks rezultatom 107:83 (28:26, 27:21, 28:22, 24:14).

Domaćin se u pojedinim trenucima meča mučio, pa je trener Dejan Radonjić imao dosta zamerki na igru svojih pulena.

Prilikom jednog tajm-auta moglo se čuti koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je strateg crveno-belih besan, te su pale i ružne reči.

Najbolji u timu Crvene zvezde bili su Marjanović sa 25, Dženkins sa 21, Mitrović sa 18 i Kalinić sa 14 poena, dok su se u Mega Leksu istakli Kešelj sa 22, Miljenović sa 19 i Jokić sa 13.

Utakmica u Pioniru odigrana je pred praznim tribinama pošto su crveno-beli kažnjeni zbog navijačkih incidenata u finalu prošlogodišnjeg plej-ofa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLJUČAN DETALJ: Ovaj tajm-aut Radonjića je promenio sve (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2015

Želela je Zvezda da pobedom nad Megom počne takmičenje u Superligi Srbije i to joj je pošlo za rukom. Ubbedljivo su puleni Dejana Radonjića savladali goste (107:83).. . Iako je Zvezda od sredine treće četvrtine u potpunosti kontrolisala igru u praznom Pioniru, zbog kazne iz prošlogodišnje finalne...

Nastavak na HotSport.rs...

VIDEO: Juuu, i Radonjić ume kao Vujošević!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Crvena zvezda je lako pobedila Mega Leks na startu Super lige Srbije, ali u prvom poluvremenu četa Dejana Milojevića namučila je favorizovane crveno-bele. Posle lošeg perioda na početku meča, strateg Beograđana Dejan Radonjić je pobesneo, uzeo tajm-aut i dobro "izribao" svoje igrače...Pale su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.