VEROVALI ILI NE: Kako je Petar Rakićević ‘izrešetao’ Galatasaraj (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE: Kako je Petar Rakićević ‘izrešetao’ Galatasaraj (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda je slavila na gostovanju Galatasaraju najviše zahvaljujući sjajnoj partiji Marka Simonovića. Ili možda nije tako?

Crvena zvezda je večeras odigrala izuzetno uzbudljiv meč i pobedila za sebe i svoj učinak, ali i Marka Ivkovića Jagodu, koji je nesrećno izgubio život pre nešto manje od dve godine u Istanbulu.
NJIHOVOJ MRŽNJI NEMA KRAJA: Nova velika provokacija navijača Galatasaraja! (FOTO)
Večeras je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Marko Simonović osvetio Marka Ivkovića i to rekordom karijere u Evroligi, pošto je Zvezdin trojka postigao čak 23 poena, šutirao 4/6 i za dva i za tri, a imao i četiri skoka, što je njegov najbolji učinak u evroligaškoj karijeri.
No, grafika tokom meča nije tako govorila, pošto je u više navrata potpisnik najboljeg učinka na meču bio Petar Rakićević, a ne Marko Simonović.
EL: Drama u Istanbulu i velika pobeda Crvene zvezde! (VIDEO)
Simpatična greška, pogotovo ako se uzme u obzir da novajlija u timu Dejana Radonjića još nije debitovao za crveno-bele.


(Izvor: youtube / Zvezda-6 slova mog života)
KONAČNO: Potvrđene izvanredne vesti za sve ljubitelje košarke u Srbiji!
The post VEROVALI ILI NE: Kako je Petar Rakićević ‘izrešetao’ Galatasaraj (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonović posle rekorda karijere: Odlična igra, odlična atmosfera! Velika pobeda

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016

„U trećoj četvrtini smo igrali vrhunsku odbranu“, poručio junak Zvezdine pobede..Zasipao je prethodnih sezona Marko Simonović dalekometnim hicima koš Panatinaikosa, CSKA, Makabija, Strazbura.. Ali je u Istanbulu pomerio granicu. Postavio je lični evroligaški rekord 23 poena, ali što je važnije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.