Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ŽOC O UBISTVU U ISTANBULU: Ovo ne bi smelo da se zaboravi

Mnoge ovdašnje zaljubljenike u sport, pre svega navijače Crvene zvezde, kopkalo je zbog čega se povodom ubistva Marka Ivkovića u petak u Istanbulu ne oglašavaju sportski radnici (treneri i igrači) koji rade u turskim klubovima.

Ipak, da i među njima hrabrijih od onoh drugih pokazao je veliki Željko Obradović koji je na konferenciji za medije nakon utakmice protiv Istanbula govorio i o nemilom događaju.
– Sport bi trebalo da zbližava ljude, a ne da ih razdavaja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i takvu poruku moramo da pošaljemo. Želim da izrazim saučešće porodici Marka Ivkovića. Ne bi smelo da se ponovi da se i ovome priča dva-tri dana i da se posle zaboravi. Moramo da se udružimo i da učinimo sve da se slična stvar ne ponovi nigde na svetu. Sportom se bavim 23 godine i uvek naglašavam da bi sport trebalo da ostane samo sport, rekao je Obradović.
Jasno je da je Obradović neko kome trofeji i ime koje je stekao dozvoljavaju da se bez ustručavanja ovako obrati javnosti, ali je zaista začuđujuće da su srpski sportisti koji su u Turskoj praktično podigli „zid ćutanja“ i ne oglašavaju se ovim povodom čak ni statusom na društvenim mrežama, valjda u strahu da ih navijači njihovih tamošnjih klubova ne uzmu na zub.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.