Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Povredio se Skorcanitis!

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Tajfun u 4. kolu ABA JTD lige, ali je potencijalno izgubila prvpg Sofoklisa Skorcanitisa.

Već u sledećem kolu Zvezdu očekuje meč protiv evroligaškog tima Cedevite, a onda i zvaničan početak sezone u najjačem evropskom takmičenju, kada će crveno-beli dočekati francuski Strazbur.
Ulazi se u ritam utakmica na svaka tri dana, pa je Dejanu Radonjiću >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potreban što veći roster u tom ciklusu mečeva. Zato je današnja povreda Sofoklisa Skorcanitisa veliki problem za njega pred nastavak sezone.
‘Big Sofo’ se u finišu prvog poluvremena požalio na povredu, izašao je sa parketa Pionira i do kraja meča se nije vrećao u igru
– Sa mog aspekta nema problema, a nadam se da ih neće ni biti – rekao je Dejan Radonjić posle meča. 
Zvezda je slavila sa 113:66, a Skorcanitis je dodao šest ubačenih poena. Pogledajte i našu fotogaleriju sa ovog meča.
The post VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Povredio se Skorcanitis! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.