Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA AKCIJA CRVENE ZVEZDE: ‘Delije, organizujte se, prepoznajte se po crveno-beloj ljubavi!’

Kako sve veća kriza zahvata Fudbalski klub Crvena zvezda, tako su i navijači sve ujedinjeniji i složniji u nameri da budu uz voljeni tim.

U danima nikad veće krize FK Crvena zvezda navijači daju sve od sebe da podrže tim i igrače. Tome se nadaju i u samom klubu koji je javno pozvao navijače da se po mestima u Srbiji organizuju i ujedine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u akciji stvaranja klubova navijača širom cele zemlje.
- FK Crvena zvezda poziva sve svoje navijače da se počev od danas, četvrtka 30. jula, uključe u akciju osnivanja klubova navijača u svojim mestima širom Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Evrope, sveta… i na marsu ako treba i može – piše u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.
- Organizujte se, prepoznajte se po crveno-beloj ljubavi, uradite ono što su već uradili u Užicu, Požarevcu, Bačkoj Palanci, Subotici, Pančevu, Boru, Šapcu, Herceg Novom, Kraljevu, Kruševcu i Doboju… Tamo su naši navijači ozvaničili ljubav između vas i nje, osnovali klub navijača Crvene zvezde, izabrali predsednika i generalnog sekretara i ušli u još tešnje odnose sa FK Crvena zvezda – stoji na sajtu Crvene zvezde.
A evo kakav vid podrške su već pružili navijači crveno-belih, originalno i zanimljivo…
The post VELIKA AKCIJA CRVENE ZVEZDE: ‘Delije, organizujte se, prepoznajte se po crveno-beloj ljubavi!’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko sme na crtu Rajkoviću? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015

Najbolji mladi golman sveta Predrag Rajković pozvao je navijače Crvene zvezde da se priključe izazovu i pokušaju da ga nadigraju...Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković učestvovaće u novoj akciji vicešampiona Srbije koja će nositi naziv "Nadigraj Rajkovića"...Golman crveno-belih za početak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.