Uživo: Smeč Kalinića, zakucavanja Tejića i Dangubića, Zvezda - Cedevita 30:9

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Smeč Kalinića, zakucavanja Tejića i Dangubića, Zvezda - Cedevita 30:9

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće Cedevitu u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, a okršaj crveno-belih i Zagrepčana možete pratiti uživo uz Blicsport.rs!

Zvezda je savladala Partizan sa 3:1 u polufinalnoj seriji, dok je Cedevita posle velikog preokreta i brejka u Podgorici eliminisala Budućnost sa 3:2. Izabranici Dejana Radonjića su u poslednjem međusobnom duelu savladali ekipu iz Zagreba sa 78:63.

Druga četvrtina u toku:

Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jasmina Repeše nisu znali odakle im preti veća opasnost i pored promene cele petorke Zvezde. Na parketu su bili Jović, Dženkins, Dangubić, Cirbes i Tejić, a prednost je rasla iz minuta u minut.

Najpre je Tejić fantastično zakucao posle solo prodora, da bi isto učinio i Dangubić nakon ukradene lopte za +21 u 13. minutu i velikih 30:9.

Prva četvrtina: Razigrana Zvezva već dvocifrena

Kapiten Luka Mitrović se trojkom u uvodnim trenucima prvi pobrinuo za erupciju oduševljenja u Pioniru. Ubrzo su se ređale rampa Kalinića nad Žganecom, koji je "smečom" poslao loptu u prvi red tribina i dominacija Bobana Marjanovića u reketu i to bez skakanja za vođstvo od 7:2.

Tomas i Barać su samo na kratko prekinuli nalet domaćina, jer su Radonjićevi puleni igrali sve bolje kako su navijači sa fudbalskog derbija pristizali u "hram košarke".

Mitrović je novom trojkom započeo seriju od 13:0 u kojoj su pogađali i Kalinić posle ofanzivnog skoka, i Marjanović pod faulom. Dženkins je zamenio Vilijamsa i sa dva plus jedan odmah pokazao da će fantastičnu formu iz mečeva sa Partizanom preneti i na početak finalne serije, pa je na semaforu zasijalo 24:9 i tim rezultatom je završena prva deonica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.