Uživo: Rebić startni plej, Zvezda - Solnok 6:3

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Rebić startni plej, Zvezda - Solnok 6:3

Košarkaši Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige igraju protiv Solnoka na svom parketu, a utakmicu iz Pionira možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli iz meča u meč pomeraju rekord u regionalnom takmičenju, u kom su nanizali svih 19 pobeda od početka sezone. Duel sa mađarskim timom sačekao ih je tri dana nakon prvog, istorijskog trijumfa u Top 16 faze ABA lige i pobede nad Albom, takođe u Pioniru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Trener Zvezde Dejan Radonjić za ovaj meč ne može da računa na povređenog Stefana Jovića i bolesnog Branka Lazića.

Prva četvrtina:

Radonjić je odlučio da startni plej ovoga puta bude talentovani Nikola Rebić, a u prvoj petorci još su bili Dženkins, Dangubić, Mitrović, Marjanović, dok je petorka Solnoka bila: Džons, Gipson, Li, Keler i Bader.

Dangubić je, kao i protiv Albe, odličnim prodorom otvorio meč, da bi sjajnu akciju i saradnju Marjanovića i Rebića krunisao Mitrović snažnim zakucavanjem. Raspoloženi Zvezdin kapiten imao je i uspešno polaganje, a Džons je trojkom doneo prve poene gostima (6:3).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Rebić startni plej, Zvezda - Solnok 12:6

Izvor: Blic, 01.Feb.2015

Košarkaši Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige igraju protiv Solnoka na svom parketu, a utakmicu iz Pionira možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli iz meča u meč pomeraju rekord u regionalnom takmičenju, u kom su nanizali svih 19 pobeda od početka sezone. Duel sa mađarskim timom sačekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.