Uživo: Prednost crveno-belih samo raste, Zagrepčani nemoćni, Zvezda -Cedevita 29:13

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prednost crveno-belih samo raste, Zagrepčani nemoćni, Zvezda -Cedevita 29:13

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 časova igraju drugu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a duel crveno-belih u Pioniru možete pratiti na Blicsport.rs!

Izabranici Dejana Radonjića slavili su u prvoj partiji protiv Zagrepčana sa 68:59, iako je razlika mogla da bude ubedljivija posle neverovatno dobro odigrane prve deonice. Ukolo crveno-beli pobede i u drugoj utakmici, u Zagrebu bi mogli da naprave poslednji korak ka trofeju u regionalnoj ligi pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se serija nastavlja u glavnom gradu Hrvatske u sredu od 20.30 časova.

Prva četvrtina: Mitrović već do dvocifrenog učinka, Cedevita očajna za tri poena

Vučević gleda Zvezdu

Centar Orlando Medžika Nikola Vučević došao je da odgleda meč Zvezde i Cedevite. Zvezda NBA lige nekoliko puta je isticala da navija za crveno-bele.

U prvom minutu igre samo je Luka Mitrović uspeo da probaci loptu kroz obruč za prvo vođstvo Zvezde, a Bilan je uzvratio polaganjem na drugi obruč (2:2). Odbrane na startu duela nisu oduševile, jer su obe strane dolazile do otvorenih šuteva, ali nije bilo ni pogodaka, dok je među crveno-belima do četvrtog minuta u centru pažnje bio Mitrović koji je održao prednost (7:4).

Seriju domaće ekipe od 7:0 prekinuo je Luka Babić sa distance za 9:6, a plan Cedevite da šutevima za tri poena drže pritisak protiv Zvezde nije uspeo, jer je do sredine prve deonice iza linije šutirano 0/4. Beograđani su se polako odvajali, pa je na izmaku sedmog minuta bilo 14:6, što je najveća razlika bila do tada.

Zvezda je krajem četvrtine ispunila bonus, a onda je u istom napadu Dangubić "nalepio" rampu Gordiću, što je direktno uticalo na tranziciju i pogodak Mitrovića za tri poena (20:8). Cedevita je dogurala i do 0/9 za tri poena, a crveno-beli su na kraju imali "+14" (22:8).

Druga četvrtina (u toku):

Prva trojka za Zagrepčane stigla je u 11. minutu pošto je Zubčić pogodio za 22:11, a sa tri ofanzivna skoka u jednom napadu, Dangubić je poentirao (24:11), a mini-seriju je nastavio Dženkins sa tri poena (27:11). Igrači Cedevite su gledali da se što više odalje od reketa, kako im Marjanović ne bi bio prepreka, ali ih šut nije služio, makar ne na taj način da mogu da sustignu dvocifrenu razliku domaćina (29:15).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Prednost crveno-belih samo raste, Zagrepčani nemoćni, Zvezda -Cedevita 29:15

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 časova igraju drugu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a duel crveno-belih u Pioniru možete pratiti na Blicsport.rs!..Izabranici Dejana Radonjića slavili su u prvoj partiji protiv Zagrepčana sa 68:59, iako je razlika mogla da bude ubedljivija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.