Uživo: Prečka Škuletića, crno-beli za +6 od Zvezde, Partizan - Napredak 0:0

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prečka Škuletića, crno-beli za "+6" od Zvezde, Partizan - Napredak 0:0

Fudbaleri Partizana igraju utakmicu 13. kola Jelen Superlige protiv Napretka u Humskoj, a eventualnom pobedom došli bi na šest bodova prednosti od drugoplasirane Crvene zvezde. Utakmicu crno-belih i Kruševljana možete pratiti na Blicsport.rs!

Napredak je samo jednom u poslednjih 15 godina uspeo da savlada Partizan, i to upravo u prošloj sezoni na svom stadionu 2:0.

Trener crno-belih Marko Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlučio da od starta na teren izvede statav: Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, B. Ilić, Drinčić, Marković, Ninković, S. Ilić, Lazović, Škuletić.

Sa druge strane, Kruševljani su se suprotstavili sa ekipom: Popović,  Cvetković,  Stanojević, Janičić, Urošević, Frimpong, Lazić, Gobeljić, Trujić, Ndiaje, Božović.

Napredak je imao prvi korner na susretu, ali je u toj ofanzivi tri puta loptu od kaznenog prostora sklanjao Volkov, a onda je na isteku sedmog minuta posle udarca iz ugla Ninković imao jedan solidan udarac koji je Popović sigurno ukrotio.

Nakon toga je domaća ekipa imala još dve prilike preko Drinčića, ali su oba pokušaja išla direktno u čuvara mreže Kruševljana.

Partizan je totalno preuzeo loptu do 15. minuta, ali je Napredak do brzom kontrom zapretio, ali se i spetljao u završnici pošto je Frimpong poslao jaču loptu koja je završila u gol-autu. Pretežno se igralo preko kontra napada, a upravo iz jednog se izrodila najbolja prilika za Partizan nakon pasova Markovića i Ilića koji su servirali Škuletiću šut, a napadač je pogodio prečku posle čega je lopta izbačena iz šesnaesterca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠKULETIĆEVA BOMBA! Prečka sačuvala Napredak (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014

Fudbaleri Partizana u ovim trenucima igraju utakmicu protiv kruševačkog Napretka, a najbliži pogotku bio je Petar Škuletić koji je u 21. minutu topovskim udarcem pogodio prečku sa dvadesetak metara.. . . hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...

Uživo: Partizan - Cibona 10:8

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Košarkaši Partizana u devetom kolu ABA lige igraju na svom parketu protiv Cibone, a meč iz Pionira možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli su u utorak poraženi od Lijetuvos Ritasa u Evrokupu, a u regionalnom takmičenju imaju polovičan učinak od po četiri trijumfa u poraza...Prva četvrtina:..Trener...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.