Uživo: Minut ćutanja za Marka prethodio susretu, Cedevita - Zvezda 0:11

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Minut ćutanja za Marka prethodio susretu, Cedevita - Zvezda 0:11

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč devetog kola ABA lige u Zagrebu protiv Cedevite, a da li će crveno-beli ostati i dalje neporaženi u regionalnom takmičenju možete pratiti na Blicsport.rs!

Poznato je da je Zvezda u duel sa Cedevitom ušla posle jedne turbulentne utakmice u Istanbulu i poraza od Galatasaraja 110:103 nakon dva produžetka, dok je i tim iz Zagreba zabeležio neuspeh protiv Unikahe 82:73.

Pre početka utakmice, na terenu je bio istaknut transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "stop nasilju", a održan je i minut ćutanja za preminulog navijača Zvezde Marka Ivkovića.

Zvezda je duel počela sa petorkom Vilijams, Tejić, Lazić, Dangubić i Marjanović, dok su sa druge strane bili Pilepić, Bilan, Delaš, Gordić i Ukić. Crveno-beli su odlično otvorili utakmicu, poveli sa 6:0, Vilijams je sjajnom asistencijom nastavio da oduševljava prisutne, do kraja trećeg minuta, već je bilo 11:0 za momke Dejana Radonjića, a skoro svi poeni su postignuti iz brze tranzicije gde se istakao Dangubić sa četiri poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOP NASILJU: Jasna poruka poslata iz Zagreba (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

Za razliku od Grka, tačnije čelnika solunskog PAOK-a, u zagrebačkoj Cedeviti i ABA ligi nisu videli nikakvu političku konotaciju u minutu ćutanja za ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.. . Pored toga uoči duela Cedevite i Crvene zvezde na teren je iznet veliki transparent sa velikim...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda preživela u Zagrebu: Blažič utišao Dom sportova! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014

Najbolji u timu Crvene zvezde bio je slovenački reprezentativac koji je postigao 20 poena..Crveno-beli ne posustaju! Crvena zvezda je pobedila Cedevitu u Zagrebu – 87:86 u okviru devetog kola Jadranske lige i sa svih devet pobeda ostaje neprikosnovena na tabeli regionalnog takmičenja. Utakmica je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Cedevita i Zvezda: Stop nasilju

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014

Košarkaši Cedevite i Crvene zvezde Telekom, pre međusobnog odmeravanja snaga u derbiju 9. kola ABA lige, minutom ćutanja odali su poslednju poštu ubijenom navijaču Zvezde Marku Ivkoviću. Tom prilikom igrači zagrebačkog i srpskog tima razvili su veliki transparent sa porukom - STOP NASILJU...Tragično...

Nastavak na Sportal.rs...

Navijači Bešiktaša objasnili: "Smrt nema boju" (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2014, 19:57

Pogledajte transparent navijača Bešiktaša koji je istaknut povodom smrt navijača Crvene Zvezde, Marka Ivkovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.