Uživo: Crveno-beli u Pioniru za drugi korak ka tituli ABA lige, Zvezda -Cedevita 9:6

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli u Pioniru za drugi korak ka tituli ABA lige, Zvezda -Cedevita 9:6

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 časova igraju drugu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a duel crveno-belih u Pioniru možete pratiti na Blicsport.rs!

Izabranici Dejana Radonjića slavili su u prvoj partiji protiv Zagrepčana sa 68:59, iako je razlika mogla da bude ubedljivija posle neverovatno dobro odigrane prve deonice. Ukolo crveno-beli pobede i u drugoj utakmici, u Zagrebu bi mogli da naprave poslednji korak ka trofeju u regionalnoj ligi pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se serija nastavlja u glavnom gradu Hrvatske u sredu od 20.30 časova.

Prva četvrtina (u toku):

U prvom minutu igre samo je Luka Mitrović uspeo da probaci loptu kroz obruč za prvo vođstvo Zvezde, a Bilan je uzvratio polaganjem na drugi obruč (2:2). Odbrane na startu duela nisu oduševile, jer su obe strane dolazile do otvorenih šuteva, ali nije bilo ni pogodaka, dok je među crveno-belima do četvrtog minuta u centru pažnje bio Mitrović koji je održao prednost (7:4).

Seriju domaće ekipe od 7:0 prekinuo je Luka Babić sa distance za 9:6, a plan Cedevite da šutevima za tri poena drže pritisak protiv Zvezde nije uspeo, jer je do sredine prve deonice šutirano 0/4.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Mitrović ne staje, crveno-beli imaju podršku NBA zvezde, Zvezda -Cedevita 22:8

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 časova igraju drugu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a duel crveno-belih u Pioniru možete pratiti na Blicsport.rs!..Izabranici Dejana Radonjića slavili su u prvoj partiji protiv Zagrepčana sa 68:59, iako je razlika mogla da bude ubedljivija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.