Uživo: Crveno-beli kontrolišu igru u drugom poluvremenu, Vizura - Zvezda 71:82

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli kontrolišu igru u drugom poluvremenu, Vizura - Zvezda 71:82

Ekipa Mega Vizure domaćin je Crvenoj zvezdi u trećem kolu Košarkaške lige Srbije, a meč možete koji se igra u Hali sportova možete pratiti uživo uz Blicsport.

I jedni i drugi kubure sa povredama, Dejan Milojević ne računa na Vasilija Micića, a Dejan Radonjić na Raška Katića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Ivana Radenovića, pa su finalisti poslednjeg Kupa oslabljeni ušli u meč.

Mega Vizura je počela meč u sastavu Miljenović, Krstić, Dangubić, Veličković, Varda, a petorku crveno-belih čine Mitrović, Blažič, Lazić, Marjanović i Nelson.

Četvrta deonica: Zvezda grabi ka sigurnoj pobedi

Počela je završnica serijom Zvezde od 9:3, pošto je Nelson koristio pad koncentracije Miljenovića u vođenju lopte, a nadovezao se Čarls Dženkins pogotkom uz faul Varde.

Kratki oost Mege prekinuo je Jokić trojkom, pogodio je zatim i Veličković, za prve poene u drugom poluvremenu, što nije bilo dovoljno jer je Crvena zvezda počela da održava razliku od deset poena.

Treća četvrtina: Mega posustala do završnice, Zvezda odolela kratkom naletu

Ništa se nije promenilo u pristupu, tim Dejana Radonjića je preko Dragićevića i Nelsona vezao dve trojke, pa je Milojević ekspresno tražio tajm-aut. Šansu je u međuvremenu dobio i Oleksandr Lipovij, koji u prvom poluvremenu nije dobio minutažu.

Neefikasna je bila Mega Vizura, za sedam minuta igre postigla je tek pet poena, što su crveno-beli iskoristili da odu na +10. Probudili su se Miljenović i Krstić, a kada su spustili crveno-bele na 57:62, reagovao je i Radonjić. Blažič je bio siguran sa linije slobodnih bacanja i iz igre u završnici, i odveo ekipu na 68:59 pred odlučujući period igre.

Druga čevrtina: Mega uzvratila i preokrenula preko Veličkovića

Domaćini su uzvratili u nastavku serijom 11:2 sjajnom rolom Veličkovića za 29:30, posle čega je Dejan Radonjić bio prinuđen da traži tajm-aut. To se isplatilo povratkom receptu iz prvog dela igre, Dragićević je došao do druge trojke, a nadovezao se Lazić za +6.

Nije odustajala Vizura predvođena Veličkovićem, prvi preokret na meču viđen je poenima Jokića za 38:37, Marjanović je zatim bio dva puta precizan sa linije penala, da bi Veličković trojkom doneo Megi 41:39. Nije se promenio ritam neizvesnosti do poluvremena, na koje su ekipe otišle uz nerešen rezultat (46:46) posle novih pogodaka Mitrovića i Miljenovića iz daljine.

Prva četvrtina: Trojkaški početak crveno-belih

Tim Dejana Radonjića je bolje ušao u meč, poveo je lako sa 7:0, pa je posle dva i po minuta Milojević bio prinuđen da traži tajm-aut. Pogađali su Varda i Veličković, odgovorio je i Mitrović trojkom, pa crveno-beli imaju vođstvo od 10:7 sredinom početne deonice.

To je bio početak trojkaškog raspucavanja, Lazić je vezao dve za 16:7, a bio je uspešan i Varda iza linije 6,75. Dženkins je zamenio Lazića, i nadovezao se četvrtom trojkom za Zvezdu i 21:14. I sama deonica okončana je u skladu sa tokom - Dragićević je nastavio niz za 26:18, rezultat prve deonice u kojoj je Megu održao Varda sa devet poena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli kontrolišu igru u drugom poluvremenu, Vizura - Zvezda 76:84

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Ekipa Mega Vizure domaćin je Crvenoj zvezdi u trećem kolu Košarkaške lige Srbije, a meč možete koji se igra u Hali sportova možete pratiti uživo uz Blicsport...I jedni i drugi kubure sa povredama, Dejan Milojević ne računa na Vasilija Micića, a Dejan Radonjić na Raška Katića i Ivana Radenovića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.