Uspeo Zvezdin popravni, pobeda za kraj priprema!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeo Zvezdin popravni, pobeda za kraj priprema!

Za razliku od startne postave, Zvezdini rezervisti opravdali su očekivanja u duelu sa ruskim Kubanjom.

U drugoj današnjoj proveri na pripremama na Kipru, ekipa Crvene zvezde savladala je ruski Kubanj sa 2:0.

Tako su crveno-beli pobedom okončali boravak na Kipru, u danu kada je prethodno prvi tim crveno-belih poražen od Urala sa 2:1.

Zvezdinu startnu postavu protiv Kubanja činila su sledeća jedanaestorica: Supić, Cvetković, Pavićević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rendulić, Anđelković, Ristić, V. Jovanović, Babunski, Plavšić, Gavrić i Sikimić.

Zvezda tokom prvog poluvremena nije uspevala ozbiljnije da pripreti golu rivala, dok je Supić odlično reagovao u 19. minutu, kada je zaustavio pokušaj napadača Kubanja.

U nastavku je ipak usledio željeni scenario. Umesto Pavićevića i Plavšića ušli su Miloš i Saša Stojanović, a na vodeći gol Zvezde čekalo se do 83. minuta, kada je Orlandić na asistenciju Gavrića savladao protivničkog golmana za vođstvo od 1:0.

Sve dileme rešene su pet minuta kasnije, kada je Zvezdin štoper Zoran Rendulić bio najviši u skoku pred golom Kubanja, a posle prekida i centaršuta Stojanovića - 2:0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Zvezde protiv Kubanja za kraj priprema

Izvor: Studio B, 13.Feb.2016

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ruski Kubanj 2:0 (0:0) u poslednjoj utakmici tokom pripremama na Kipru...Trener Miodrag Božović šansu je ukazao "rezervistima", a golove su postigli Petar Orlandić u 82. i Zoran Rendulić u 88. minutu...Ranije danas, Zvezda je u najjačem sastavu izgubila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.