Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je u Istanbulu, piše dnevnik "Džumhurijet".

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je navijač Galatasaraja i i turski državljanin.

"Džumhurijet" navodi da su identitet navodnog ubice otkrili navijači Galatasaraja koji su tokom dana već bili privedeni u policiju.

Posebni istražni tim turske policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << formiran za istragu ubistva Marka Ivkovića, pregledao je "stotine sati" snimaka sa sigurnosnih kamera postavljenih oko mesta događaja, a tokom istrage identifikovano je oko 300 navijača Galatasaraja, koji su se nalazili u blizini.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je prošlog petka pred početak evroligaškog duela s Galatasarajem u Istanbulu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ivkovića

Izvor: RTS, 26.Nov.2014

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je u Istanbulu, piše dnevnik Džumhurijet...Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je navijač Galatasaraja i i turski državljanin, koji je optužen za ubistvo Marka Ivkovića...Džumhurijet navodi da su identitet...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.