Ugo Vijera već dugo igra pred Delijama, ali ono što je sinoć doživeo...

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugo Vijera već dugo igra pred ''Delijama'', ali ono što je sinoć doživeo...

Zvezdin Portugalac sinoć konačno golgeterski proradio, što mu mnogo znači pred revanš protiv Ludogoreca. A navijači su posebna priča.

Crvena zvezda je juče upisala prvu prvenstvenu pobedu ove sezone, ali možda još više od toga pred sudbonosni meč protiv Ludogoreca raduje činjenica da je prošlogodišnji najbolji strelac Zvezde Ugo Vijera prekinuo golgeterski post.

On je postigao drugi Zvezdin gol u trijumfu od 3:1, a ''Delije'' su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa tribina nagradile ovacijama.

''I ranije mi se dešavalo da mi skandiraju, i zaista ne postoje reči koje to mogu da opišu, ali, danas sam se naježio. Podrška sa tribina mi je zaista mnogo značila'', poručio je Vijera.

Naravno, jučerašnji pogodak mu je značajno podigao samopouzdanje pred revanš protiv Bugara.

''To će biti jako teška utakmica, verovatno najvažnija utakmica u mom životu, kao i životu mojih saigrača, i moraćemo da damo sve od sebe za pobedu i prolaz'', zaključio je Vijera.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.