Udovičić poručio turskom kolegi: Za ubicu Marka Ivkovića najoštrija kazna

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić poručio turskom kolegi: Za ubicu Marka Ivkovića najoštrija kazna

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je sa turskim kolegom Akifom Čagataj-Kilićem i zatražio od nadležnih organa Turske da po hitnom postupku utvrde i najstrožnije kazne počinioca ubistava navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

"Očekujem od nadležnih organa Republike Turske da sprovedu istragu po hitnom postupku, da utvrde odgovornost svih za ovu tragediju i sve počinioce naoštrije kazne. Siguran sam da celokupna i domaća i svetska javnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne samo sportska, to očekuje od Republike Turske. Činjenica da je neko izgubio život na sportskoj utakmici je najstrašniji i najtragičniji poraz za sport, nešto što je do to mere nedopustivo i tragično da moraju da se preduzmu sve mere kako se nikada više ovako nešto ne bi dogodilo u sportu", poručio je ministar Udovičić i izarazio najdublje saučešće porodici i prijateljima Marka Ivkovića i navijačima Zvezde.

Turski ministar je u ime svoje države obećao da će nadležni organi Turske po hitnom postupku identifikovati odgovorno lice za ubistvo Ivkovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udovičić: Hitno naći, kazniti ubicu

Izvor: B92, 22.Nov.2014

Ministar Vanja Udovičić razgovarao je sa turskim kolegom Akifom Čagataj-Kilićem i zatražio od Turske da po hitnom postupku utvrde i kazne ubicu Marka Ivkovića..."Očekujem od nadležnih organa Republike Turske da sprovedu istragu po hitnom postupku, da utvrde odgovornost svih za ovu tragediju i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.