Udovičić: I Radničkom šansa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: I Radničkom šansa

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Radnički iz Niša. On je sa rukovodstvom tog fudbalskog kluba razgovarao o transformaciji i profesionalizacijii i obećao da će država u tom procesu podjednako voditi računa o svim klubovima u Srbiji.

“"Činjenica je da su dva naša najveća kluba, Crvena zvezda i Partizan, u Beogradu, ali sport postoji u svim delovima Srbije i zato će država >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvoriti jednake šanse da iz ovog procesa izađu jači, ne samo beogradski klubovi, već svi iz Srbije koji se za to opredele. ŽŽelimo da se sport razvija podjednako u svim delovima zemlje"”, rekao je Udovičić.

Prema njegovim rečima drugi, podjednako važan, cilj transformacije i profesionalizacije je da se okonča praksa da država daje pare poreskih obveznika, a pojedinci ih troše prema svojim interesima i bez odgovornosti.

“I treće, da sport bude profesionalizovan, da privuče zdrav kapital i da se zna ko ulaže i ko odgovara za rezultate”, poručio je Udovičić, uz konstataciju da je MOS uradilo svoj deo posla u pripremi privatizacije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Udovičić: Radničkom šansa, kao Zvezdi i Partizanu

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je Radnički iz Niša, sa rukovodstvom tog fudbalskog kluba razgovarao o transformaciji i profesionalizacijii obećao da će država u tom procesu podjednako voditi računa o svim klubovima u Srbiji..."Činjenica je da su dva naša najveća kluba, Crvena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.