Zvezda izgubila od Panatinaikosa, a dobila sjajnog Voltersa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izgubila od Panatinaikosa, a dobila sjajnog Voltersa (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa na gostovanju sa 70:59, u 4. kolu Evrolige.

Zvezda je spektakularno pobedila Barselonu u sredu pred svojim navijačima (76:65), a samo jedan dan pauze usledio je pred atinski izazov sa grčkim velikanom, koji je u prethodnom kolu slomio Bamberg sa 84:83 na gostovanju. Sada je tokom većeg dela meča vodio sa oko 20 poena prednosti, što je Zvezda u završnici spustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uz sjajnu rolu novajlije Voltersa.

Panatinaikos - Crvena zvezda 70:59 (23:14, 23:11, 15:16, 9:18)

Panatinaikos: Singlton, Nikols 6, Rivers 12, Bohoridis, Kalates, Focis, Papas, Feldejn 7, Gist 17, Haralampopulos, Burusis 12, Kalates 16

Crvena zvezda: Volters 8, Rebić, Dangubić 2, Mitrović 4, Lazić, Dobrić, Simonović 4, Dženkins 8, Gudurić 3, Jović 3, Kuzmić 15, Bjelica 12

Već sam početak meča pokazao je da crveno-beli nemaju rotaciju za paklen ritam mečeva u novom sistemu Evrolige. Samo dva dana posle pobede nad Barselonom, na centarskoj poziciji bilo je jasno da Zvezda nema šta da traži u Atini.

Dominirao je Gist u prvoj četvrtini uz podršku Kalatesa, a kada je on izašao, Burusis je nastavio da teroriše crveno-bele, čak i trojkama. Sa druge strane, Kuzmić nije imao adekvatnu podršku u Bjelici i Mitroviću, Gudurić je bljesnuo samo na trenutak, dok je Volters u tri minuta prvog poluvremena pokazao da mu je bilo potrebno malo vremena za prilagođavanje.

Dugo su se na +20 održavali Atinjani, a u drugom poluvremenu se Volters malo više oslobodio kada je dobio šansu. Iako je pustio Kalatesa da se prošeta kroz reket, u napadu je pokazao da će biti veoma koristan igrač. Pogodio je trojku skoro sa devet metara, odlično je uposlio Simonovića, kasnije je imao koš uz faul, ali je to ipak dugo bilo nedovoljno da se smanji razlika.



U četvrtoj deonici, Volters je opet dominirao u nekoliko navrata, dva puta je odlično asistirao Bjelici za trojke i prilazak na deset poena razlike. Baš pri 63:53, PAO je nekoliko puta došao do važnih ofanzivnih skokova i poena, koji su sprečili Zvezdu da se dodatno približi. Čudo je ipak bilo predaleko, grčki gigant se ponovo 'odlepio', a crveno-beli iz ovog meča kao dobar adut mogu da izvuku Voltersa, koji je pokazao veliki potencijal iako je tek nekoliko dana u klubu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Panatinaikos - Crvena zvezda (20.15)! Mogu li crveno-beli da sruše još jednog velikana?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016

Posle velike pobede u "Areni" protiv Barselone, košarkaši Crvene zvezde idu na vruće gostovanje u dvorani "OAKA" protiv Panatinaikosa, u četvrtom kolu Evrolige. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz Atine...Prošle sezone, crveno-beli su u Top 16 fazi oba puta pobedili...

Nastavak na Vesti-online.com...

PAO srušio Zvezdu za poluvrijeme

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa 70:59 (23:14, 23:11, 15:16, 9:18) u četvrtom kolu Evrolige...Crveno-bijeli su poslije dvije uzastopne pobjede bili nemoćni u Atini, a boljeg rezultata u OAKA areni koštalo ju je očajno prvo poluvrijeme...Tim Dejana Radonjića je bio nemoćan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.