Zvezda previše umorna za podvig u Barseloni, biće drame za Top 8! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda previše umorna za podvig u Barseloni, biće drame za Top 8! (VIDEO)

Košarkašima Crvene zvezde predstoji drama u poslednja dva kola Evrolige, posle poraza od Barselone u Španiji sa 67:54.

Počela je utakmica u egal ritmu, na početku su dobar nivo držali Lazić i Mitrović, Kuzmić je ušao u mali problem sa faulovima, da bi pred kraj bljesnuo Volters sa vezanih sedam poena za 18:17.

Stefan Jović je odigrao prva tri minuta i to je bilo dovoljno za dve dobre asistencije, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u nastavku morao veći teret da ponese tandem Volters - Dženkins.

Rasterećeno se igralo u taboru Barse, to je davalo rezultat Kataloncima, imali su odličan procenat šuta i na poluvreme su otišli sa +3, uz lidersku partiju Koponena.

Nije se Zvezda proslavila u nastavku, posle nesportske Vezenkova, Tompson je promašio oba slobodna bacanja, što je kaznio Perperoglu sa pet vezanih poena za +11.

Radonjić je tražio tajm-aut i nije mu uspelo da podigne umorne igrače, posustajala je Zvezda, a ređali su se novi koševi Katalonaca, pa je u poslednjoj deonici Perperoglu novom trojkom za 58:45 pretvorio meč u nemoguću misiju za goste.

Marko Simonovic hands it over to @BjelicaMilko for a two-handed JAM! #FCBCZV #GameON #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/Yi22TYU0sY

— EuroLeague (@EuroLeague) March 24, 2017

Iako je u jednom trenutku Zvezda prišla na šest razlike, posle trojke Gudurića, nije bilo snage za potpuni preokret, pa će morati da se odlučuje u duelima sa Uniksom i Darušafakom o daljem plasmanu.  

Barselona - Crvena zvezda 67:54 (17:18, 15:11, 20:14, 15:11)

Barselona: Manford, Rajs 5, Klaver 5, Navaro 2, Vezenkov 8, Kuruč 2, Erikson 3, Dianje 3, Oleson 7, Koponen 13, Renfro 2, Perperoglu 17

Crvena zvezda: Volters 8, Tompson 2, Dangubić 5, Mitrović 8, Lazić 7, Dobrić, Simonović 7, Dženkins 8, Gudurić 5, Jović, Kuzmić 2, Bjelica 2

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kad Delije zagrme u Blaugrani (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2017

Brojniji navijači katalonskog velikana su mogli da osete barem delić atmosfere koja se pravi na utakmicama u Beogadu, ali i vide na koji način se bodri voljeni tim..Navijača Crvene zvezde nema ni približno kao što ih je bilo u Milanu, ali ih to nije sprečilo da nadjačaju Barseloninu publiku u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.